Biträdande projekt- och byggledare

Om Oss

CMC Byggadministration är ett fristående samt på byggmarknaden helt oberoende projekt- och byggledningsföretag baserat i centrala Göteborg. Vår huvudsakliga inriktning är främst mot större hus-, industri- och anläggningsprojekt. Vi arbetar med beställare i olika storlekar och branscher vilket skapar stor variation av projekt i olika skalor och skeden. Vi arbetar både i den kommunala samt privata sektorn.

Våra normala uppgifter genom hela projektet är att fungera som projekt-, projekterings- och byggledare, ta fram kostnadsbedömningar och investeringsunderlag, styra projektet avseende tid, kostnad och kvalitet, fungera som Kvalitetsansvarig enligt PBL med mera. Våra gemensamma erfarenheter täcker in hela processen, från förstudie och utredningar i tidigt skede till slutförande.

Ofta arbetar vi med komplexa uppdrag. Med vår breda kompetens hjälper vi beställare att i förväg utvärdera olika alternativ och analysera fördelar och nackdelar. Då kan beställare tryggt och säkert välja rätt väg.

CMC bildades år 1974 och är idag 9 anställda. Vi är ett team med det gemensamma målet att leverera effektiva lösningar utifrån våra kunders behov och vision.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som kan fylla rollen som biträdande projekt- & byggledare och så småningom självständigt kommer kunna driva egna projekt. En medarbetare med drivkraft och engagemang som kan bidra till vårt team. På CMC Byggadministration kommer du att få jobba i en rad olika projekt med olika beställare.

I huvudsak kommer du få driva projekt i olika skeden i byggprocessen. Att få fram rätt produkt utifrån beställarens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: projektadministration, upphandling, upprättning av tekniska beskrivningar samt administrativa föreskrifter, kalkylering, kontroll av projektekonomi, bygg- och installationstekniska frågor och entreprenadjuridik.

 

Om dig

  • är ambitiös och vill utvecklas hos oss.
  • har god social kompetens, vana att prata med och lyssna på folk.
  • relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
  • meriterande att ha en bakgrund i entreprenadbranschen

Låter det som en tjänst för dig?

Skicka då in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidare anställning och tillämpar 6 månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till vår VD, Martin Johansson.

Martin Johansson

Telefonnummer: 076-880 88 00

Mail: Martin.johansson@cmcbygg.se